6 éves a könyvklubunk

Lassan, de biztosan, iskoláskorba lépett a Debreceni Moly Klub. Ezen jeles alkalomból 2017. február 12-én összegyűltek a molyok a Mandula Café cukrászdában egy jó sütizésre, beszélgetésre.

dscf0936

Nagyjából három generáció képviseltette magát az ünneplésen, a legkisebb minimolytól a “nagy öreg” alapítótagokig. Idén sem hagytuk ki a szokásos jelenléti ív aláírását, melyet még a 1,5 évesnek is sikerült láttamoznia.:) Talán ez volt az első olyan év, hogy mindenki megelégedésére sikerült születésnapi tortát választanunk (tejszínes erdei gyümölcstorta), megtartjuk.:)

dscf0953

Mint ahogy már megszoktuk, ez az esemény a klub évindító eseménye is egyben, úgyhogy ilyenkor beszélgetünk a tervekről is. Beszámoltunk a Déli Őrség 2016 (vajdasági magyar irodalom népszerűsítő program) zárásáról, és felvetettük az esetleges folytatást. Meséltünk arról is a tagoknak, hogyan áll perpill az utcai könyvszekrény projektünk. Összegyűjtöttünk jónéhány témát, amelyeket olvasóköri eseményeken szívesen boncolgatnánk, és továbbra is tervezzük a társasjáték klubot is. Idén pedig bekapcsolódunk a Libakertben zajló Zöld Város projekt soft részébe is. Megint csak mozgalmas évünk lesz!

Továbbra is szívesen lát a klub minden olvasni szerető emberkét. Az alkalmaink nyíltak, bátran lehet csatlakozni az eseményeinkhez!

Hozzászólás